Review

Artikel berkisarkan perkara yang saya guna pakai dan komen mengenainya. Review ini dibuat hanya apabila perkara itu saya fikirkan lebih banyak manfaat kepada pengguna. Saya amat berbesar hati sekiranya anda dapat mengambil point yang bermanfaat buat anda dan anda juga boleh untuk tidak bersetuju dengan mana-mana point kerana saya meraikan perbezaan pendapat. Komen yang sopan dan beradab amat dihargai.    

  • Diy Sweatpants anak
    Keluarga,  Review

    4 Langkah Menjahit Sweatpants Menggunakan Fabrik French Terry Untuk Si Comel Anda

    Awal tahun ini saya berkesempatan menjahit sweatpants menggunakan fabrik French Terry untuk ketiga-tiga sicomel saya. Sebenarnya dah setahun saya peram, atau tak dijahit-jahit, kain ini. Masa itu semangat betul saya minta sponser dari suami untuk beli terus fabrik French Terry bercorak celoreng ni sebanyak 4 meter untuk jahit seluar satu family. Haa satu family tu. Akhirnya selepas setahun peram, dapat juga saya siapkan seluar anak-anak je dulu. Jadi lah ya.. (at least.). Kejap2 lagi sambung seluar ummi dengan daddy diorang pulak insyaAllahh….! Baiklah, Sebelum saya kongsikan cara saya jahit sweatpants ini, saya akan kongsikan dahulu serba sedikit mengenai fabrik French Terry. Biasa tak dengar fabrik French Terry ini? Saya rasa…

  • bidai custom-made yang murah & berkualiti pilihan wanita moden
    Review

    Bidai Custom-Made Yang Murah & Berkualiti Pilihan Wanita Moden

    Bidai dan langsir merupakan antara elemen penting didalam sesebuah tempat kediaman. Ia merupakan perlindung dan juga penyeri. Ia melindungi isi rumah iaitu harta benda dan keselamatan penghuninya dari terlihat oleh orang awam diluar dan ia juga memberikan rasa “privacy”. Bidai dan langsir ini juga boleh menjadi penyeri dan perhiasan yang dapat mencantikkan sesebuah tempat kediaman itu. Pada entry kali ini, saya akan menceritakan kepada anda mengenai apakah itu bidai, kelebihan dan jenis-jenis bidai serta yang paling penting, dimana boleh anda dapatkan bidai custom-made yang murah & berkualiti yang menjadi pilihan kontemporari wanita moden. Apa itu bidai? Secara umumnya, mengikut definasi dari kamus dewan dan bahasa, bidai merupakan jalinan dari beberapa…

  • Kupon Pakej All-in-One Muab pakej pengurusan akaun lengkap bisnes
    Bisnes,  Review

    Pakej Pengurusan Akaun Lengkap Bisnes Melalui Pakej All-In-One

    Anda sudah berniaga dalam tempoh 6 bulan ke satu tahun? Ini masa terbaik anda untuk memiliki pakej pengurusan akaun lengkap bisnes. Sekiranya anda bercadang untuk berniaga dalam tempoh yang lama, memiliki rekod akaun kewangan bisnes merupakan nadi penting bisnes anda.  Untuk peniaga kecil macam saya, walaupun masih baru dan bertatih dalam perniagaan, saya mempunyai sistem yang membantu merekod cash flow perniagaan saya dengan baik (iaitu tak terlalu rumit dan mudah walaupun saya bukan dari jurusan akaun!). Ianya adalah dengan menggunakan pakej pengurusan akaun lengkap bisnes melalui Pakej All-In-One yang disediakan oleh syarikat The MUAB Accounting.

  • Perkongsian Rina Sallah
    Bisnes,  Review

    Perkongsian Mompreneur Bersama Rina Salleh

    Kita kena jadi wanita-wanita yang uruskan keluarga dan bisnes dengan elegan. Langkah kemas tersusun, bahasa penuh rapi, fikiran jauh ke depan – Rina Salleh Pada 24 Mac 2018, saya telah menyertai sesi perkongsian bersama Rina Salleh di butik Rina Salleh Shah Alam. Ianya merupakan perkongsian bisnes yang menfokuskan perancangan, strategi, brainstorming, tips dan business circle. Ia dibuka kepada 15 orang momprenuer dan berlangsung selama 3 jam.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: