Kupon Pakej All-in-One Muab pakej pengurusan akaun lengkap bisnes
Bisnes,  Review

Pakej Pengurusan Akaun Lengkap Bisnes Melalui Pakej All-In-One

Anda sudah berniaga dalam tempoh 6 bulan ke satu tahun? Ini masa terbaik anda untuk memiliki pakej pengurusan akaun lengkap bisnes. Sekiranya anda bercadang untuk berniaga dalam tempoh yang lama, memiliki rekod akaun kewangan bisnes merupakan nadi penting bisnes anda. 

Untuk peniaga kecil macam saya, walaupun masih baru dan bertatih dalam perniagaan, saya mempunyai sistem yang membantu merekod cash flow perniagaan saya dengan baik (iaitu tak terlalu rumit dan mudah walaupun saya bukan dari jurusan akaun!). Ianya adalah dengan menggunakan pakej pengurusan akaun lengkap bisnes melalui Pakej All-In-One yang disediakan oleh syarikat The MUAB Accounting.

Detail Pakej Pengurusan Akaun Lengkap Bisnes Melalui Pakej All-In-One

Item yang terdapat didalam pakej ini telah disusun mengikut keperluan perjalanan sebuah bisnes.

1. Sistem Akaun MUAB v2 bernilai RM100 : Ini adalah tawaran paling baru dan ianya khas untuk anda apabila mendapatkan tawaran ini sekarang! Jika anda mahukan pengalaman menggunakan Sistem Akaun yang lebih mudah, profesional dan menyeronokkan maka Sistem Akaun MUAB v2 adalah jawapannya. Ianya adalah versi terbaru di dalam siri Sistem Akaun MUAB yang mana harga sistem ini sahaja adalah RM100!

2. Business Income Tracker Template bernilai RM49 :Melalui tamplete ini, anda boleh mula mengasingkan duit perbelanjaan bisnes dan personal dengan berkesan mengikut situasi semasa jualan bisnes anda. Anda sudah tidak perlu bimbang sekiranya terguna duit bisnes!

3. Kalkulator Business Advance bernilai RM30 : Setelah beberapa ketika membuat jualan, anda mula merasakan produk jualan anda tidak memberikan keuntungan seperti yang diharapkan. Nah! Anda hendaklah menyemak semula harga produk yang anda tentukan menggunakan Kalkulator Bisnes Advance untuk memastikan harga jualan yang anda ingin dapat memberikan keuntungan yang maksimum!

4. Modul Video Pengurusan Akaun MUAB bernilai RM39 : Anda sudah semakin serius dengan perniagaan anda bukan?

Kini anda telah bersedia menguruskan akaun bisnes ke tahap yang seterusnya. Tapi adakah cara anda menguruskan akaun bisnes itu adalah tepat?

Adakah anda telah membuat penyusunan fail yang betul serta pengurusan dokumen transaksi bisnes yang lengkap?

Kesilapan anda menguruskan dokumen dan fail boleh memberikan anda laporan akaun bisnes yang salah walau secanggih mana sistem akaun yang anda miliki. Tetapi dengan Modul Video MUAB ini anda boleh menguruskan akaun bises tanpa perlu ragu-ragu walaupun anda tidak punyai sebarang kemahiran akaun bisnes!

5. Template Bajet MUAB bernilai RM49:

Tahniah, Anda kini berada di dalam fasa perniagaan yang seterusnya! Jika perniagaan anda telahpun berusia sekurang-kurangnya setahun maka anda seharusnya telah mempunyai perancangan yang lebih teliti untuk menghadapi tahun akan datang! Dan yang paling penting ketika anda berada di akhir tahun, adalah penyediaan bajet yang benar-benar berkualiti, realistik serta boleh di capai!

Anda tidak boleh hanya menetapkan sasaran tetapi tidak mempunyai perancangan yang teliti untuk mencapainya serta indikator yang jelas untuk mencapai jualan yang di tetapkan, keuntungan yang di perlukan, aliran tunai yang kukuh serta perbelanjaan yang memenuhi keperluan perniagaan anda.

Dengan adanya Template Bajet MUAB anda akan nampak dengan jelas sasaran yang bakal anda capai!

6. Akses ke Group Premium bernilai RM59 :

The MUAB Accounting team akan bantu anda dengan lebih maksimum untuk manfaat berterusan tanpa sebarang caj tambahan. Dengan adanya group premium ini, anda boleh utarakan apa sahaja soalan dan bantuan yang di perlukan yang tidak terhad kepada Sistem Akaun ini sahaja. Anda boleh tanya apa sahaja soalan berkenaan perakaunan dan The MUAB Accounting team akan sentiasa bersedia menjawab segala persoalan anda .

Malah The MUAB Accounting team juga akan berkongsi kepada anda tips, panduan dan hebahan lebih awal daripada orang lain ekslusif untuk anda sebagai ahli premium group! 

Baca juga: Perkongsian usahawan bersama Founder Rina Salleh Clothing

BONUS buat anda!

Keseluruhan nilai produk di dalam pakej pengurusan akaun lengkap bisnes ini adalah sebanyak RM326 dan bukan setakat itu sahaja, melalui pakej ini juga anda di berikan bonus yang bernilai RM124 yang terdiri daripada:-

1. Video Panduan Menyediakan Laporan Akaun Tanpa Dokumen (RM39)
2. Video Panduan Mengira Harga Kos & Harga Jual (RM29)
3. Video Panduan Mengira Titik Pulang Modal (RM29)
4. Template Pengurusan Gaji Pekerja (RM27)

Pendek kata, anda hanya perlu membuat pelaburan sebanyak RM169 sekali seumur hidup untuk mendapatkan solusi lengkap perakaunan bisnes anda!

TUNGGU!!

Berita baik untuk pembaca blog daripenahasanah.com. Untuk mendapatkan lagi penjimatan sebanyak RM30 (Terhad sehingga 31/5/2018), anda hanya perlu masukkan coupon “SPECIAL” semasa order nanti ya~!

Klik disini untuk menempah pakej pengurusan akaun lengkap bisnes sekarang:

Pakej All-In-One

Nurhasanah Ismail
Ejen MUAB.

*Artikel ini mengandungi link affiliate dimana pembelian yang dibuat melalui link akan memberi sedikit komisyen kepada penulis.

An Entrepreneur. Owner of Simply Adorable Muslimah Style (Manufacturing & Trading of Muslimin & Muslimah Apparel). Have a Master Degree of Science in Mechanical Engineering, UiTM Shah Alam. Someone who love technology, systematic management and networking. Will only recommend things that I'm satisfied with.

21 Comments

Leave a Reply

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: